Jos harjoittelussa vaikuttaa olevan ongelmia, kannattaa kokeilla kirjautua ulos WordDivesta, sulkea välilehti tai selain ja avata se sitten uudelleen ja kirjautua sisään.

Jos sivustolla on muita ongelmia, tarkista ensin, saatko auki muita sivustoja laitteellasi.
Jos muut sivut toimivat normaalisti eikä kyse ole nettiyhteyden laadusta, kokeile päivittää sivu:

Mozilla Firefox tai Google Chrome

1. Mene sivulle, jolla ongelma esiintyy
  2. Paina Ctrl-painike pohjaan ja paina samaan aikaan F5

Apple Safari

1. Mene sivulle, jolla ongelma esiintyy
  2. Paina Shift-painike pohjaan ja napsauta samaan aikaan Reload-kuvaketta

Jos päivittäminen ei korjaa ongelmaa, kokeile tyhjentää selaimen välimuisti.

Varmistathan myös, että olet päivittänyt selaimesi uusimpaan versioon. Voit myös kokeilla jotakin toista selainta.