Jos et kuule ääniä, mutta muuten palvelu toimii normaalisti, näitä keinoja kannattaa kokeilla:

1. Testaa, pystytkö kuulemaan ääntä joltakin muulta nettisivulta.
  2. Kokeile päivittää sivu ja tyhjentää selaimen välimuisti.
  3. Kokeile toista selainta, jos mahdollista. Varmista, että selaimesi on päivitetty uusimpaan versioon.
  4. Lisää http://www.worddive.com selaimen luotettuihin sivustoihin selaimesi asetuksista.
  5. Klikkaa "Disable HTML5 autoplay" selaimesi asetuksista.
    Useimpien selainten uusimmissa versiossa automaattitoiston estäminen on oletuksena. Vaihtoehtoisesti valitse tietokoneesi asetuksista ”Laitteet” > ”Automaattinen toisto”.
  6. Missä käytät palvelua? Jos olet yrityksen tiloissa, voisiko yrityksen palomuuri estää äänitiedostojen siirron?

Käytä samaa nettiselainta, jolla ongelmat esiintyvät ja mene osoitteeseen: https://www.worddive.com/audio-test-howler

Kuuntele ääninäytteet läpi ja merkkaa kuuluivatko ne. Täytä myös sähköpostiosoitteesi ja paina lopuksi “Send information to WordDive” lähettääksesi tiedot meille. Näin voimme tarkemmin tutkia, mikä on ongelman lähde. Testisivu ottaa talteen lisätietoa mahdollisista ongelmista, jotka esiintyvät ääntä soitettaessa selaimellasi.

Jos äänet eivät toimi mobiilisovelluksessa, voit kokeilla seuraavia keinoja:

• Avaa sovellus. Säädä äänenvoimakkuutta äänenvoimakkuuspainikkeilla.
  • Mene sovelluksen sisällä asetuksiin ja laita äänitehosteet päälle.
  • Jos laitteesi on äänettömällä, laita laitteen äänet päälle ja kokeile, kuuluvatko sovelluksen äänet.
  • Jos käytät iOS-laitetta, varmista, ettei Hiljainen tila -toiminto ole aktivoituna.
  • Liitä kuulokkeet. Jos kuulokemikrofonista kuuluu ääntä, irrota se ja puhdista pöly sekä lika laitteen kuulokemikrofoniliitännästä.
  • Varmista, että laitteesi on päivitetty uusimpaan versioon.
  • Käynnistä laite uudelleen.