Voit maksaa määräaikaisen tilauksen mm. pankki- tai luottokortilla, laskulla (Klarna), MobilePaylla, PayPal-tilin kautta tai verkkopankkimaksuna.

Jatkuva tilaus maksetaan PayPalin kautta joko pankki- tai luottokortilla tai PayPal-tilille siirretyllä rahalla. Tilaus on mahdollista maksaa kortilla PayPalin vieraskäyttäjänä, eli et tarvitse PayPal-tiliä tilauksen tekemiseksi.

Jos aloitat jatkuvan tilauksen mobiilisovelluksesta, voit maksaa sen myös sovelluskauppasi (App Store tai Google Play) maksutavoilla.

Käytettävissä olevat maksupalvelut riippuvat maasta ja tilauksen tyypistä.