Jos sinulla on jo PayPal-tili, klikkaa "PayPal Check out" ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. Jos sinulla ei vielä ole PayPal-tiliä, valitse "Tilaa".

Jos valitsit PayPal Check outin, voit nyt kirjautua sisään. Jos sinulla ei ole tiliä tai haluat tilata käyttämällä luottokorttia, luo tili. Täytä kaikki tarvittavat tiedot.

Huomioithan, että puhelinnumerosi tulee olla kansainvälisessä muodossa (esim. +358 40 123 4567), sillä PayPal ei hyväksy muussa muodossa annettuja puhelinnumeroita. Klikkaa "Hyväksy ja maksa".