Kurssinäkymä:

Aurinko – päivä- ja viikkotavoite

Yläreunan aurinko ja sen edessä oleva numero kertovat, kuinka monta optimaalista harjoittelupäivää sinulla on ollut tällä viikolla. Päiväsi on optimaalinen, kun olet harjoitellut mobiilisovelluksessa asettamasi päivätavoitteen verran!

Voit säätää harjoittelupäiviesi viikoittaista määrää sekä päivätavoitteen pituutta klikkaamalla ensin aurinkokuvaketta ja sen jälkeen painamalla pientä hammasratasikonia.

Keltainen kala – tämänhetkinen tasosi

Luku keltaisen kalan edessä kertoo, kuinka monta opittavaa asiaa osaat jo pysyvästi. Klikkaa kalaa nähdäksesi, millä tasolla olet!

Iso symboli kurssilistan yllä

Symboli kuvastaa tämänhetkistä opiskelukieltäsi sekä valitsemaasi päämäärää. Symbolia klikkaamalla voit vaihtaa opiskelukieltä ja päämäärääsi.

Sukellusvene

Kurssilistan vasemmalla puolella liikkuva sukellusvene kertoo sinulle, mitä kurssia olet opiskellut viimeksi.

Kurssi-ikonit

Jokaisella kurssilla on oma kurssi-ikoninsa, joka kuvastaa kyseisen kurssin sisältöä.

Mikäli kurssi-ikonin päällä on pieni lukko, se tarkoittaa, että kyseinen kurssi ei kuulu tämänhetkiseen kurssipakettiisi.

Tähdet

Tähdet kuvastavat edistymistäsi kurssikohtaisesti.

Oppimisen kolme tasoa:

• Ensimmäinen tähti kuvastaa, kuinka moneen opittavaan asiaan olet tutustunut tällä kurssilla.
  • Toinen tähti kuvastaa, kuinka monta opittavaa asiaa olet oppinut kirjoittamaan oikein.
  • Kolmas tähti puolestaan kuvastaa niitä opittavia asioita, jotka olet oppinut pysyvästi.

Tähdet ovat aluksi tyhjiä, mutta mitä enemmän harjoittelet, sitä enemmän ne täyttyvät. Kun olet saavuttanut opittavan tason, tähti muuttuu keltaiseksi.

Huomioithan, että et voi oppia opittavaa asiaa pysyvästi samana päivänä, kun olet siihen tutustunut. Opittavan asian pysyvästi oppiminen vaatii, että kirjoitat sanan vähintään kahtena eri päivänä täysin oikein ilman, että olet kirjoittanut sen välissä väärin.

Kurssilistan alapuolella on prosenttiluku, joka kertoo, kuinka monta prosenttia olet tämänhetkisestä päämäärästäsi jo suorittanut.

Harjoitusnäkymä

Pääset takaisin kurssilistaukseen painamalla vasemman yläkulman taloikonia.

Minuuttimittari näyttää, kuinka paljon sinun täytyy vielä harjoitella, jotta saavutat asettamasi päivätavoitteen.

Voit seurata edistymistäsi oppimisen kolmen eri tason avulla:

• Ensimmäinen palkki kertoo, kuinka moneen opittavaan asiaan olet tutustunut ja kuinka monta niitä on kurssissa yhteensä.
  • Toinen palkki kertoo, kuinka monta niistä olet oppinut kirjoittamaan oikein.
  • Kolmas palkki puolestaan kuvastaa niitä opittavia asioita, jotka olet oppinut pysyvästi.

Yleisiä ohjeita

Päämäärän vaihtaminen

Päämäärä-toiminto on suunniteltu helpottamaan tavoitteisiisi sopivien kurssien löytämistä, mutta voit tietenkin edelleen valita ensin ne kurssit, jotka kiinnostavat sinua eniten.

Voit vaihtaa päämäärää kahdella eri tavalla:

1. Paina kurssilistan yllä olevaa suurta symbolia ja valitse sitten ”Vaihda päämäärääsi”.
  2. Selaa kurssilistan loppuun ja valitse ”Vaihda päämäärääsi”.

Kielen vaihtaminen

Voit vaihtaa opiskelemaasi kieltä kahdella eri tavalla:

1. Paina kurssilistan yllä olevaa suurta symbolia ja valitse sitten haluamasi kieli valitsemalla oikea lippukuvake. Mikäli haluamaasi kieltä ei löydy valikosta, sinulla ei ole siihen aktiivista tilausta. Voit ostaa uuden kielipaketin painamalla ”Lisää kieli”.
  2. Paina ruudun vasemmassa alakulmassa sijaitsevaa painiketta (kolme viivaa) ja valitse sitten ”Vaihda kieli”.

Sovelluksen asetukset

Pääset asetusnäkymään painamalla ruudun vasemmassa alakulmassa sijaitsevaa valikkosymbolia (kolme viivaa).

Sovellus- ja kurssikohtaiset asetukset

WordDive-sovellusta voi käyttää neljällä eri kielellä: suomeksi, englanniksi, saksaksi ja ruotsiksi. Mikäli haluat vaihtaa sovelluksen kieltä, valitse ”Asetukset”.

Sovelluksen asetuksista voit myös valita, haluatko käyttää sovelluksen äänitehosteita sekä vastaanottaa ilmoituksia laitteeseesi.

Kurssikohtaisissa asetuksissa voit valita, millä kielellä opittavien asioiden käännökset näytetään. Valitse itsellesi sopiva kieli alasvetovalikosta. Voit tehdä muutoksen kaikkiin saman kielen kursseihin.

Huomioithan, että opiskelemastasi kielestä ja kurssista riippuen käännöksiä ei ole saatavilla kaikilla kielillä, mutta valittavanasi ovat aina suomi, englanti, saksa ja ruotsi.

Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset!

Anna palautetta

Palaute on meille erittäin tärkeää, sillä eritoten asiakaspalautteen perusteella voimme kehittää palveluamme entistä parempaan suuntaan.

Voit lähettää meille palautetta valitsemalla ”Anna palautetta”.

Uuden kielipaketin ostaminen

Jos haluat opiskella uutta kieltä, voit tehdä jatkuvan tilauksen kielipakettiin suoraan mobiilisovelluksessa.

Valitse ”Avaa kaikki kurssit”, haluamasi kieli ja paina ”Tilaa nyt”. Sovellus avaa laitteellasi ikkunan sovelluskauppaan, jota kautta voit ostaa haluamasi kurssipaketin.

Kirjautuminen ulos sovelluksesta

Jos käytät sovellusta omalla laitteellasi, sinun ei tarvitse kirjautua ulos jokaisen harjoittelukerran jälkeen. Riittää, että suljet vain sovelluksen. Mikäli haluat kirjautua ulos sovelluksesta, valitse ”Asetukset” ja ”Kirjaudu ulos”.