Du kan köpa en licens med fast studietid på 3, 6 eller 12 månader. Hela priset betalas i samband med när man köper licensen. Studietiden slutar automatiskt efter den valda tidsperioden har tagit slut.

Det är också möjligt att börja en månatlig prenumeration. I dessa fall kommer betalningen att dras automatiskt från ditt konto varje månad tills du avslutar din prenumeration. På vår webbsida kan du börja en prenumeration via PayPal, men det är också möjligt att börja en prenumeration via vår app. Då betalas prenumerationen via Apple App Store eller Google Play Butik.