Som standarddefinitionen säger är en prenumeration en återkommande betalning för en produkt eller tjänst. Du kan prenumerera på WordDive i en månad i taget.

Du kan starta en prenumeration på din PC via det webbaserade betalningssystemet PayPal. Din prenumeration kommer att förnyas automatiskt i slutet av den inledande perioden. Samma betalningssätt som du använde första gången kommer även att användas vid framtida betalningar.

Om du använder WordDives mobilapp kan du starta en prenumeration direkt i appen. I dessa fall använder prenumerationstjänsten antingen Google Play (Android) eller App Store (iOS).

Med en prenumeration får du kontinuerlig tillgång till tjänsten och kan använda WordDive när du vill. När du väl har startat en prenumeration är du skyddad från framtida prisändringar - du kommer alltid att faktureras samma pris som du fakturerades första gången. Prenumerationen kommer inte med några begränsningar: du kan avsluta din prenumeration när som helst. Om du gör detta kommer de automatiska betalningarna att upphöra och inga nya avgifter dyka upp i framtiden.