Jos harjoitukset eivät toimi tai sivustolla on muita ongelmia, kokeile päivittää sivu viimeisimpään versioon seuraavasti:

Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer tai Google Chrome

1. Mene sivulle, jolla ongelma esiintyy
  2. Paina Ctrl-painike pohjaan ja paina samaan aikaan F5

Apple Safari

1. Mene sivulle, jolla ongelma esiintyy
  2. Paina Shift-painike pohjaan ja napsauta samaan aikaan Reload-kuvaketta

Jos päivittäminen ei korjaa ongelmaa, kokeile tyhjentää selaimen välimuisti.

Tässä on muutama linkki eri selainten ohjeisiin:

Safari:

https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=en_US&viewlocale=fi_FI

Chrome:

https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=fi

Firefox:

https://support.mozilla.org/t5/Cookies-and-cache/How-to-clear-the-Firefox-cache/ta-p/2472

Varmistathan, että olet päivittänyt selaimesi uusimpaan versioon. Voit myös kokeilla jotakin toista selainta.