Jatkuvan tilauksen voit aloittaa verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessa.

Verkkosivuilla

Valitse maksutavaksi joko PayPal-tili tai korttimaksu. Korttimaksussa on välittäjänä PayPal, mutta tilauksen voi aloittaa vieraskäyttäjänä ilman PayPal-tilin luomista. Huomioithan, että ilman PayPal-tiliä verkkosivuilta aloitetun tilauksen katkaiseminen onnistuu ainoastaan WordDiven asiakastuen kautta.

Mobiilisovelluksessa:

Voit aloittaa jatkuvan tilauksen suoraan WordDive-sovelluksen kautta, jolloin maksu veloitetaan Google Playn (Android-sovellus) tai App Storen (iOS-sovellus) maksutapojen kautta.

Jatkuva tilaus on tilausmuoto, joka veloitetaan samalta maksutavalta automaattisesti joka kuukausi, kunnes peruutat tilauksen. Voit peruuttaa jatkuvan tilauksen koska tahansa meneillään olevan maksukauden loppuun. Tällöin suoraveloitus loppuu, eikä sinulta veloiteta enää uusia maksuja.