Tilauksen peruuttamistapa riippuu maksutavastasi. Alta löydät maksutapakohtaiset ohjeet. Jos et ole varma maksutavasta, olethan yhteydessä asiakastukeemme. Autamme mielellämme!

Korttiveloitus tai PayPal

Jos olet tehnyt tilauksen maksukortilla ilman PayPal-tiliä (vieraskäyttäjänä), tilauksen voi peruuttaa vain asiakastukemme kautta sähköpostitse (info@worddive.com) tai puhelimitse +358 10 205 4455 (ark. 9–15, mpm/pvm).

Tarvitsemme peruutusta varten sähköpostiosoitteen, jolla tilaus on tehty. Ilmoitathan peruuttamisesta viimeistään 24 h ennen tilauksen uusiutumista. Lähetämme vahvistuksen, kun peruutus on tehty.

Jos olet tilaamisen yhteydessä kirjautunut PayPal-tilillesi, voit lopettaa tilauksen itse näin:

1. Kirjaudu sisään PayPal-tilillesi.
  2. Valitse "Asetukset" sivun ylälaidasta (hammasratas-ikoni).
  3. Valitse "Maksut".
  4. Valitse "Hallitse automaattisesti hyväksyttyjä maksuja".
  5. Valitse oikea tilaus.
  6. Valitse "Peruuta" ja seuraa ohjeita.

App Store

Lopeta Apple App Storen kautta tehty jatkuva tilaus iPhonellasi tai iPadillasi näin:

1. Avaa Asetukset laitteen Koti-valikossa.
  2. Napauta nimeäsi.
  3. Napauta Tilaukset.
  4. Napauta tilausta, jota haluat hallita.
  5. Napauta Peruuta tilaus.

Google Play

Lopeta Google Playn kautta tehty jatkuva tilaus Android-laitteellasi näin:

1. Avaa Google Play Kauppa.
  2. Valitse Valikko > Tilaukset.
  3. Etsi peruutettava tilaus.
  4. Valitse Peruuta.

Tärkeää: Sovelluksen poistaminen tai käyttäjätilin poistaminen ei lopeta tilaustasi automaattisesti. Tilaus on erikseen peruutettava. Jos vain poistat sovelluksen tai käyttäjätilisi peruuttamatta tilaustasi, sinua veloitetaan tilauksesta edelleen.

Voit lopettaa kuukausiveloituksen koska tahansa. Jos lopetat jatkuvan tilauksen, voit käyttää kursseja maksetun tilausjakson viimeiseen päivään saakka.