Lopeta PayPalin kautta tehty jatkuva tilaus näin:

1. Kirjaudu sisään PayPal-tilillesi.
  2. Valitse "Asetukset" sivun ylälaidasta (hammasratas-ikoni).
  3. Valitse "Maksut".
  4. Valitse "Hallitse ennakkoon hyväksyttyjä maksuja".
  5. Valitse oikea tilaus.
  6. Valitse "Cancel" tai "Cancel automatic billing" ja seuraa ohjeita.

Lopeta Apple App Storen kautta tehty jatkuva tilaus iPhonellasi tai iPadillasi näin:

1. Valitse laitteen Koti-valikossa "Asetukset".
  2. Valitse "iTunes ja App Store".
  3. Napauta näytön ylälaidassa olevaa Apple ID:täsi.
  4. Napauta "Näytä Apple ID". Sinun täytyy ehkä kirjautua sisään.
  5. Napauta Tilaukset-kohdassa "Hallitse".
  6. Napauta tilausta, jota haluat hallita.
  7. Hallitse tilaustasi valintojen avulla. Tilauksesi päättyy meneillään olevan laskutuskauden lopussa.

Lopeta Google Playn kautta tehty jatkuva tilaus Android-laitteellasi näin:

1. Avaa Google Play Kauppa.
  2. Valitse Valikko > Tilaukset.
  3. Etsi peruutettava tilaus.
  4. Valitse Peruuta.

Tärkeää: Sovelluksen asennuksen poistaminen ei lopeta tilaustasi automaattisesti. Jos haluat lopettaa tilauksen, sinun on peruutettava se. Jos vain poistat sovelluksen peruuttamatta tilaustasi, sinua veloitetaan tilauksesta edelleen.

Voit lopettaa kuukausittaisen suoraveloituksen koska tahansa. Jos päätät lopettaa WordDive-kurssin jatkuvan tilauksen, voit siitä huolimatta käyttää kurssia maksetun tilauskuukauden viimeiseen päivään saakka.