Pääset harjoittelemaan vapaaehtoisia lisäkursseja vaihtamalla päämäärää:

• Jos käytät WordDiven mobiilisovellusta, voit vaihtaa päämäärää klikkaamalla isoa kuvaikonia kurssilistan yläpuolella. Valitse "Kaikki kurssit", jos haluat nähdä kaikki kurssit listassa. Päämäärän vaihtamiseen pääsee myös klikkaamalla linkkiä kurssivalikko-näkymän alareunassa.

• Jos käytät tietokonetta, pääset vaihtamaan päämäärää Harjoittele-sivun kurssivalikosta. Valikkoikkunan vasemmassa yläreunassa on linkki "Vaihda päämäärääsi".

Lisäkurssit ovat täysin vapaaehtoisia. Voit harjoitella niitä, jos sinulla on aikaa ja energiaa. Huolehdi kuitenkin ensisijaisesti, että saat kaikki varsinaiset abikurssit valmiiksi 100 % arvosanatakuuta varten.