Pääset harjoittelemaan vapaaehtoisia lisäkursseja vaihtamalla päämäärää:

• Jos käytät WordDiven mobiilisovellusta, voit vaihtaa päämäärää klikkaamalla isoa, pyöreää kuvaikonia kurssilistan yläpuolella. Valitse "Kaikki kurssit", jos haluat nähdä kaikki kurssit listassa. Päämäärää pääsee vaihtamaan myös klikkaamalla linkkiä kurssivalikko-näkymän alareunassa.
  • Jos käytät tietokonetta, pääset vaihtamaan päämäärää Harjoittele-sivulta. Klikkaa isoa, pyöreää kuvaikonia kurssilistan yläpuolella. Valitse "Vapaaehtoiset kurssit" ja edelleen "Vapaaehtoiset lisäkurssit", jos haluat harjoitella vapaaehtoisia lisäkursseja. Jos haluat nähdä kaikki kurssit listassa, valitse "Kaikki kurssit".

Lisäkurssit ovat täysin vapaaehtoisia. Voit harjoitella niitä, jos sinulla on aikaa ja energiaa. Mikäli olet alun perin asettanut päämääräksesi esimerkiksi C:n, mutta suoritatkin myös kaikki M-päämäärään vaaditut lisäkurssit 100%, on arvosanatakuusi voimassa korkeamman päämäärän mukaan. Huolehdi kuitenkin ensisijaisesti, että saat kaikki valitsemaasi päämäärään kuuluvat varsinaiset abikurssit valmiiksi 100% arvosanatakuuta varten.