Pääset harjoittelemaan vapaaehtoisia lisäkursseja vaihtamalla päämäärää:

• Jos käytät WordDiven mobiilisovellusta, voit vaihtaa päämäärää klikkaamalla isoa kuvaikonia kurssilistan yläpuolella. Valitse "Kaikki kurssit", jos haluat nähdä kaikki kurssit listassa. Päämäärää pääsee vaihtamaan myös klikkaamalla linkkiä kurssivalikko-näkymän alareunassa.
  • Jos käytät tietokonetta, pääset vaihtamaan päämäärää Harjoittele-sivun kurssivalikosta. Valikkoikkunan vasemmassa yläreunassa on linkki "Vaihda päämäärääsi".

Lisäkurssit ovat täysin vapaaehtoisia. Voit harjoitella niitä, jos sinulla on aikaa ja energiaa. Mikäli olet alun perin asettanut päämääräksesi esimerkiksi C:n, mutta suoritatkin myös kaikki M-päämäärään vaaditut lisäkurssit 100%, on arvosanatakuusi voimassa korkeamman päämäärän mukaan. Huolehdi kuitenkin ensisijaisesti, että saat kaikki valitsemaasi päämäärään kuuluvat varsinaiset abikurssit valmiiksi 100% arvosanatakuuta varten.