Jos tiedät kysytylle sanalle jonkin synonyymin, joka ei ohjelmassamme käy vastaukseksi – hienoa! Pääset laajentamaan sanavarastoasi oppimalla myös sen sanan, jonka olemme asettaneet oikeaksi vastaukseksi.

Pyrimme valitsemaan vastaukseksi mahdollisimman neutraalin ja yleisen ilmaisun. Synonyymit eivät aina tarkoita täsmälleen samaa asiaa, joten kaikkien mahdollisten synonyymien listaaminen ei olisi järkevää. Käyttöyhteys vaikuttaa myös suuresti siihen, mikä synonyymeista kannattaa valita.