Kaikkien synonyymien listaaminen ei ole järkevää, sillä kaikki synonyymit eivät aina tarkoita täsmälleen samaa asiaa. Käyttöyhteys vaikuttaa suuresti siihen, mikä vaihtoehdoista sopii parhaiten, minkä vuoksi vain tietyissä tilanteissa sopivien synonyymien listaaminen olisi harhaanjohtavaa.

Valitettavasti ei ole myöskään teknisesti mahdollista listata suurta määrää synonyymejä.

Mikäli tiedät opittavalle asialle jonkin synonyymin, joka ei ohjelmassamme käy vastaukseksi – hienoa! Pääset kartuttamaan sanavarastoasi oppimalla myös sen sanan, jonka olemme asettaneet oikeaksi vastaukseksi.

Pyrimme aina valitsemaan mahdollisimman neutraalin sekä yleisen ilmaisun.