1. Aktivoi lisenssi menemällä osoitteeseen www.worddive.com/fi/avain ja syötä koodisi. Klikkaa Aktivoi

2. Valitse opiskeltava kieli ja klikkaa Jatka. Jos saatavilla on vain yksi kieli, se on jo valittuna.

3. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo käyttäjätili.

4. Klikkaa Lunasta sivun alalaidasta.

5. Nyt lisenssisi on aktivoitu. Voit nyt aloittaa harjoittelun selainversiossa klikkaamalla Harjoittele. Sinua pyydetään aluksi valitsemaan päämäärä, mutta voit muuttaa valintaa myöhemmin.

Kurssit on järjestetty helposti seurattavaksi opintopoluksi. Niitä on mahdollista suorittaa myös vapaavalintaisessa järjestyksessä. Voit vaihtaa päämäärääsi milloin vain kurssilistan yläpuolella olevasta ympyräkuvakkeesta.

Jatkossa voit kirjautua sisään osoitteessa www.worddive.com/fi/kirjaudu harjoitellaksesi selainversiossa.

Näin käytät WordDive-sovellusta

1. Huomaathan, että lisenssi täytyy ensin aktivoida nettisivuilla ylläolevien ohjeiden mukaan.

2. Lataa sitten WordDive-sovellus App Storesta tai Google Play -kaupasta.

3. Valitse sovelluksessa Kirjaudu sisään ja käytä kirjautumiseen samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa kuin lisenssiä aktivoidessa.

Mukavia opintoja!