Vi erbjuder en gratis provkurs på 14 dagar till nya kunder så att man får förstahandsintrycket av programmet. Du kan aktivera provkursen på vår webbsida. Den gratis provkursen slutar automatisk efter två veckor. Du behöver alltså inte avbeställa den.

I WordDive-appen kan du aktivera också en gratis provperiod på 7 dagar förutom en gratis provkurs. Denna gratis provperiod ger dig tillgång till det hela kurspaketet av språket som du väljer. Man måste själv avbeställa den gratis provperioden åtminstone 24 timmar före dess slutdatum om man inte vill ha en avgiftsbelagd prenumeration.