Du kan betala för en 3, 6 eller 12 månaders licens med bank/kreditkort, faktura (Klarna), genom ett PayPal-konto eller med hjälp av din egen banks webbtjänst.

En prenumeration betalas via PayPal med bank/kreditkort eller via ett PayPal-konto. Man kan också prenumerera via Google Play eller App Store, om man använder WordDives mobilapp.

OBSERVERA: Det, vilka betalningssätt är möjliga, beror på beställningstyp och på landet.