Du kan betala för 3, 6 eller 12 månaders beställning med bank/kreditkort (VISA, VISA Electron, MasterCard, American Express, Diners Club eller JCB), faktura (Klarna), genom ett PayPal-konto eller med hjälp av din egen banks webbtjänst. Välj din banks logo, fyll i fälten och betala på nätet.

En prenumeration betalas via PayPal med bank/kreditkort eller via PayPal-konto. Man kan också prenumerera via Google Play eller App Store, om man använder WordDives mobilapp.

OBSERVERA: Det, vilka betalningssätt är möjliga, beror på beställningstyp och på landet.