Du kan starta en prenumeration på vår webbplats eller i WordDive-mobilapp.

På webbplatsen:

Välj antingen ett PayPal-konto eller kortbetalning som betalningsmetod. Kortbetalning hanteras av PayPal, men du kan starta prenumerationen som gästanvändare utan att skapa ett PayPal-konto. Observera att en prenumeration som påbörjats på webbplatsen utan PayPal-konto endast kan avslutas genom WordDives kundsupport.

I mobilappen:

Du kan starta en prenumeration direkt genom WordDive-appen, där betalningen debiteras via Google Play (Android-app) eller App Store (iOS-app) betalningsmetoder.

Summan för den pågående prenumerationen debiteras automatiskt med samma betalningsmetod varje månad tills du avslutar prenumerationen. Du kan avsluta prenumerationen när som helst fram till slutet av den aktuella betalningsperioden. I så fall kommer du inte längre att debiteras nya avgifter.