Jos sinulla on käytössäsi laaja kurssipaketti, mutta et näe kurssivalikossa kaikkia kursseja, jotka kuuluvat pakettiin, vaihda päämäärää.

Jos käytät WordDiven mobiilisovellusta, voit vaihtaa päämäärää klikkaamalla isoa kuvaikonia kurssilistan yläpuolella. Valitse "Kaikki kurssit", jos haluat nähdä kaikki kurssit listassa. Päämäärän vaihtamiseen pääsee myös klikkaamalla linkkiä kurssivalikko-näkymän alareunassa.

Jos käytät tietokonetta, pääset vaihtamaan päämäärää Harjoittele-sivun kurssivalikosta. Valikkoikkunan vasemmassa yläreunassa on linkki "Vaihda päämäärääsi".

Päämäärä-toiminto on suunniteltu helpottamaan tavoitteisiisi sopivien kurssien löytämistä, mutta voit tietenkin edelleen valita ensin ne kurssit, jotka kiinnostavat sinua eniten. Oppiminen on nopeinta, kun opiskeltava asia on mielenkiintoinen, joten opintojen aloittaminen vaikkapa Ruoka ja juoma, Urheilu tai Taide ja kulttuuri -kursseista saattaa olla oppimisen kannalta loistava idea.