Jos sinulla on käytössäsi laaja kurssipaketti, mutta et näe kurssivalikossa kaikkia kursseja, jotka kuuluvat pakettiin, vaihda päämäärää. Pääset vaihtamaan päämäärää tai näkemään kaikki pakettiisi kuuluvat kurssit seuraavasti:

Selaimessa:

1. Kun olet kirjautuneena WordDive-tilillesi, mene Harjoittele-sivulle.
  2. Klikkaa isoa pyöreää kuvaketta sivun vasemmalla puolella. Jos haluat nähdä kaikki pakettiisi kuuluvat kurssit, valitse "Edistynyt taso" > "Kaikki kurssit".

Mobiilisovelluksessa:

1. Selaa kurssilistan alapuolelle ja klikkaa "Vaihda päämäärääsi".
  2. Jos haluat nähdä kaikki pakettiisi kuuluvat kurssit, valitse "Edistynyt taso" > "Kaikki kurssit".