Tarjoamme uusille käyttäjillemme mahdollisuuden harjoitella yhtä ilmaista näytekurssia 14 päivän ajan ensivaikutelman saamiseksi. Voit aktivoida näytekurssin nettisivujemme etusivulta. Ilmainen näytekurssi päättyy automaattisesti, joten sitä ei tarvitse peruuttaa erikseen.

WordDive-mobiilisovelluksessa on myös mahdollista aloittaa 7 päivän ilmainen kokeilujakso yksittäisen ilmaisen näytekurssin lisäksi. 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla saat käyttöösi koko kurssipaketin valitsemastasi kielestä. Ilmainen kokeilujakso muuttuu automaattisesti maksulliseksi tilaukseksi, ellei sitä peruta vähintään 24 tuntia ennen sen päättymistä.