Tarjoamme uusille käyttäjillemme ilmaisen testijakson, jonka aikana voit kokeilla yhtä kieltä ilmaiseksi. Saat käyttöösi valitsemastasi kielestä yhden näytekurssin.

Valitse ensin haluamasi kieli, täytä sitten kentät ja aktivoi ilmainen kokeilujakso. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin rekisteröitymisestä.

Rekisteröitymisen jälkeen voit harjoitella ilmaista näytekurssia 14 päivän ajan! Kokeilujakso päättyy automaattisesti, eikä se sido sinua mihinkään.