Olet valinnut kurssin aloituksen yhteydessä päämääräksi E:n tai C:n. Voit vielä vaihtaa päämäärää, mutta pidä huoli, että saat vähintään yhden päämäärän kaikki kurssit suoritettua kokonaan.

• Jos käytät WordDiven mobiilisovellusta, pääset vaihtamaan päämäärää klikkaamalla suurta, pyöreää kuvaikonia kurssilistan yläpuolella. Linkki päämäärän vaihtoon löytyy myös ihan sovelluksen alalaidasta.
  • Jos käytät WordDivea tietokoneella, voit vaihtaa päämäärää Harjoittele-sivulla. Klikkaa suurta, pyöreää kuvaikonia kurssilistan yläpuolella ja valitse päämäärä avautuvasta valikosta.

Älä kuitenkaan vaihtele päämäärää jatkuvasti. Varmista, että saat valmiiksi vähintään yhden päämäärän. Arvosanatakuu on voimassa, kun yhdestä päämäärästä on suoritettu 100 %.

Jos olet suorittanut jo suuren osan yhdestä päämäärästä, on parempi suorittaa se ensin valmiiksi. Jos sinulle jää aikaa, voit suorittaa tämän jälkeen vielä toiseen päämäärään kuuluvia kursseja. Molemmat päämäärät sisältyvät kurssimaksuun. Huomioi kuitenkin, että arvosanatakuu ei tule voimaan, jos suoritat osan molemmista päämääristä (esim. kummastakin puolet) mutta et kumpaakaan kokonaan.