Samtidigt som du satt igång med abikursen valde du antingen E eller C som ditt målbetyg. Du kan fortfarande ändra ditt mål men kom ihåg att du måste hinna slutföra alla kurser inom åtminstone ett mål (E eller C).

• Om du använder WordDives mobilapp kan du byta ditt mål genom att klicka på den runda ikonen högst upp på kurslistan. Du kan också hitta länken till att byta mål längst ner på appens sida.
  • Om du använder WordDive i webbläsaren kan du byta mål på fliken Öva. Klicka på den runda ikonen upp på kurslistan och välj ett nytt mål. Kom ihåg att spara ditt val.

Ändra inte ditt mål ständigt. Se till att du slutför åtminstone ett mål innan studentskrivningarna. Betygsgarantin gäller när du har slutfört alla obligatoriska kurser 100 % i ett mål.

Om du redan har slutfört en stor del av ett mål, lönar det sig att slutföra hela målet först innan du börjar ett annat mål. Om du har extra tid kan du börja öva nya kurser i ett annat mål. Båda målen ingår i kurspriset. Observera dock att du inte får rätt till betygsgarantin om du slutför endast en del av båda målen och inte ett mål i sin helhet.