Nettisivuillamme Harjoittele-välilehden Top-listalla näkyvät ne 50 käyttäjää, jotka ovat viikon aikana oppineet eniten asioita pysyvästi. Top-lista nollautuu joka viikko sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Vaaleanvihreä väri “Näytä minut Top-listalla” -tekstin vieressä olevassa on-off-kytkimessä kertoo, että nimesi on näkyvissä listalla. Jos et halua nimesi näkyvän listalla, klikkaa on-off-kytkintä uudelleen.