På sidan Öva på vår webbsida finns det en lista som består av de 50 användarna som har lärt sig det största antalet av studieobjekt på permanent nivå. Topplistan blir nollställd under natten mellan söndag och måndag. Den ljusgröna färgen på reglageknappen brevid texten “Visa mitt namn på topplistan” hänvisar till att ditt namn syns på listan. Om du inte vill att din namn syns på listan, klicka på reglageknappen på nytt så att den blir deaktiverad.