Om du har köpt ett heltäckande paket men kan inte se alla kurser som hör till paketet kan du ändra ditt mål.

Om du använder WordDive-appen kan du sätta ett nytt mål genom att trycka på den stora symbolen ovanför kurslistan. Tryck på "Sätt ett nytt mål" och välj "Alla kurser" om du vill se alla kurser som hör till paketet. Knappen "Sätt ett nytt mål" hittar du också nedanför kurslistan.

Om du använder en dator kan du ändra ditt mål på sidan Öva. Klicka på menyn "Välj än kurs", klicka på "Sätt ett nytt mål" och välj det lämpligaste målet för dig.

Denna funktion utvecklades för att göra det lättare för dig att hitta de bästa kurser för dina personliga mål. Du kan naturligtvis ändå välja kurser som intresserar dig mest och slutföra dem först. Att lära sig något är ju snabbare när man är intresserad av vad man studerar - därför kan det vara en utmärk idé att börja studierna med kurser som Mat och dryck, Sport eller Konst och kultur.