Om du har köpt ett heltäckande paket men kan inte se alla kurser som hör till paketet kan du ändra ditt mål.

Skälet till att du inte ser alla kurserna i ditt paket beror kanske på ditt mål. Följ de här instruktionerna:

I webbläsaren:
  1. Logga in och öppna "Öva"-fliken.
  2. Du kan ändra ditt mål genom att trycka på den stora, runda ikonen högst upp på sidan.
  3. Klicka på länken "Avancerad nivå". Om du vill se alla kurser, välj "Alla kurser".

WordDive-appen:
  1. Du kan ändra ditt mål genom att klicka på länken längst ned på sidan.
  2. Om du vill se alla kurser i kurslistan, välj  "Avancerad nivå" och "Alla kurser" som ditt mål.