Kun olet saanut kurssin tai päämäärän suoritettua, saat automaattisesti sähköpostiisi englanninkielisen todistuksen, joka vahvistaa, että olet suorittanut kurssin onnistuneesti ja josta näet käyttämäsi ajan. Kurssitodistukset ovat aina englanniksi, jotta ne soveltuisivat kansainväliseen käyttöön.

Jos hukkaat todistuksen, ei syytä huoleen. Pystyt lähettämään todistuksen itsellesi uudelleen selainversiosta käyttäjätilisi asetuksista kohdasta Suoritetut kurssit. Asetukset-sivulle pääset Menu-painikkeesta.

Jos todistus ei löydy sähköpostisi Saapuneet-kansiosta, tarkista myös Roskaposti-kansio. Tarkistathan myös käyttäjätilisi asetuksista, että sähköpostien lähetys on sallittu (Menu > Tili > Sähköpostiasetukset > Salli sähköpostit).