Jos haluat kerrata opintojasi, sinulla on nyt kaksi vaihtoehtoa:

A) Kertaa yksittäinen kurssi
Kurssin kertaus pudottaa tulokset juuri Harjoitellut-tason alapuolelle. Näin voit kätevästi kerrata kurssin aloittamatta täysin nollasta. Kertaus ei vaikuta kurssitodistuksiin tai abikurssin arvosanatakuuseen.

B) Aloita koko kieli alusta
Aloita uudelleen aivan alusta. Kaikki tämän kielen kurssien tulokset ja todistukset poistetaan.

Huomaa: Kumpaakaan toimenpidettä ei voi peruuttaa.

Molemmat vaihtoehdot löytyvät Tulokset-sivulta:

Jos haluat kerrata yksittäisen kurssin, valitse “Kertaa kurssi” kurssikohtaisten tulosten osiosta. Voit kerrata kurssin vain, jos olet suorittanut sen 100-prosenttisesti.

Jos haluat aloittaa koko kielen alusta, klikkaa “Aloita alusta” Kokonaistulokset-kohdasta.