Jos haluat kerrata opintojasi, sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

Molemmat löytyvät selainversion Harjoittele-sivulta kohdasta Menu > Asetukset.

A) Kertaa yksittäinen kurssi

Kerrataksesi yksittäisen kurssin, valitse "Kertaa kurssi" suoritettujen kurssien osiosta.

Kurssin kertaus pudottaa tulokset nollaan, eli voit aloittaa kurssin harjoittelun täysin alusta. Kaikki tämän kurssin tulokset ja todistukset poistetaan. Kertaus ei vaikuta kuitenkaan abikurssin arvosanatakuuseen.

Voit kerrata kurssin vain, jos olet suorittanut sen 100-prosenttisesti.

Pääset kertaamaan suoritetun kurssin myös mobiilisovelluksessa:

HUOM! Kurssin kertaus mobiilissa ei koske abikurssin käyttäjiä.

B) Aloita koko kieli alusta

Aloita uudelleen aivan alusta. Kaikki tämän kielen kurssien tulokset ja todistukset poistetaan.

Jos haluat aloittaa koko kielen alusta, klikkaa “Aloita alusta” Aloita (kieli) alusta -osiosta.

Huomaa: Kumpaakaan toimenpidettä ei voi peruuttaa.