Voit maksaa määräaikaisen tilauksen joko pankki- tai luottokortilla (VISA, VISA Electron, MasterCard, American Express, Diners Club tai JCB), laskulla (Klarna), PayPal-tilin kautta tai verkkopankissasi. Valitse pankkisi logo, täytä kentät ja hoida maksu verkossa.

Jatkuva tilaus maksetaan PayPalin kautta joko pankki- tai luottokortilla tai PayPal-tilille siirretyllä rahalla. Jos teet jatkuvan tilauksen sovelluksen mobiiliversiossa, voit maksaa sen myös sovelluskaupan (App Store tai Google Play) kautta.

HUOMIO! Käytettävissä olevat maksupalvelut riippuvat maasta ja tilauksen tyypistä.