Jos sovelluksen toiminnassa on ongelmia, voit koittaa seuraavia keinoja:

1. Sulje sovellus kokonaan (pyyhkäise se pois myös välimuistista) ja avaa se uudelleen.
  2. Kirjaudu ulos, sulje sovellus ja kirjaudu uudestaan sisään. Tarkista, että olet kirjautunut sisään oikealle käyttäjätilille.
  3. Päivitä sovellus.
  4. Poista sovellus ja lataa uusin versio uudestaan.
  5. Tarkista, että olet kirjautunut sisään sille Apple App Store- tai Google Play -tilille, jolla olet tehnyt WordDiveen tilauksen.