1. Logga in på ditt konto.

2. Gå till fliken "Inställningar".

3. Klicka på "Konto".

4. Bläddra ner och klicka på "Radera konto".


Viktigt: det här raderar ditt användarkonto permanent. Den här åtgärden kan inte ångras. Observera att det här inte innebär att din prenumeration avslutas. PayPal-, iTunes- eller Google Play-prenumerationer måste avslutas separat. För information om hur du avslutar din prenumeration, klicka här.