För att avsluta din prenumeration genom PayPal, gör följande:

1. Logga in på ditt PayPal-konto.
  2. Klicka på "Settings" högst upp på sidan (tandhjul-figuren).
  3. Klicka på "Payments".
  4. Klicka på "Manage your Automatic Payments".
  5. Klicka på den rätta prenumerationen.
  6. Klicka på "Cancel" och följ instruktionerna.

För att avsluta din prenumeration genom Apple App Store, gör följande:

1. På hemskärmen, tryck på "Inställningar".
  2. Tryck på "iTunes & appbutik".
  3. Tryck på ditt Apple-ID högst upp på skärmen.
  4. Tryck på "Visa Apple-ID". Du kan bli ombedd att logga in.
  5. Under "Prenumerationer", tryck på "Hantera".
  6. Välj prenumerationen du vill avsluta.
  7. Använd alternativen för att hantera din prenumeration. Din prenumeration kommer att avslutas i slutet av den pågående faktureringsperioden.

För att avsluta din prenumeration genom Google Play, gör följande:

1. Öppna Google Play Store.
  2. Tryck på Meny > Prenumerationer.
  3. Leta upp prenumerationen du vill avsluta.
  4. Tryck på "Säg upp".

Viktigt: bara för att du avinstallerar en app betyder inte detta nödvändigtvis att prenumerationen avslutas. Du måste avsluta prenumerationen manuellt. Om du avinstallerar appen utan att först avsluta din prenumeration kommer du fortsätta att faktureras.

Du kan avsluta månadsbetalningarna när som helst. Om du bestämmer dig för att avsluta en kursprenumeration kommer kursen fortfarande att vara tillgänglig fram tills dess att den sista prenumerationsmånaden har löpt ut.