För att avsluta prenumerationen beror på vilken betaltjänst man har använt. Nedan hittar du instruktionerna på hur man avslutar prenumerationen med olika betalningstjänster. Om du är osäker på betalningsmetoden, kontakta vår kundsupport. Vi hjälper dig gärna till!

Kortdebitering eller Paypal

Om du har startat prenumationen med ett betalkort utan ett PayPal-konto (som gästanvändare) kan prenumerationen endast avslutas genom att kontakta vår kundsupport via e-post (info@worddive.com) eller per telefon +358 10 205 4455 (vardagar 9–15).

För att avsluta prenumerationen behöver vi bara den e-postadress som du använde vid registreringen. Vänligen meddela oss din uppsägning minst 24 timmar före förnyelsen av prenumerationen. Vi skickar dig en bekräftelse efter att vi har sagt upp prenumerationen.

Om du loggade in på ditt PayPal-konto när du startade prenumerationen kan du själv avsluta prenumerationen enligt följande:

1. Logga in på ditt PayPal-konto.
  2. Klicka på "Settings" högst upp på sidan (tandhjul-figuren).
  3. Klicka på "Payments".
  4. Klicka på "Manage your Automatic Payments".
  5. Klicka på den rätta prenumerationen.
  6. Klicka på "Cancel" och följ instruktionerna.

App Store

För att avsluta din prenumeration via Apple App Store på din iPhone eller iPad:, gör följande:

1. På hemskärmen, tryck på "Inställningar".
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på "Prenumerationer".
  4. Välj prenumerationen du vill avsluta.
  5. Tryck på "Avbryt prenumeration".

Google Play

För att avsluta din prenumeration via Google Play på din Android-enhet, gör följande:

1. Öppna Google Play Store.
  2. Tryck på Meny > Prenumerationer.
  3. Leta upp prenumerationen du vill avsluta.
  4. Tryck på "Säg upp".

Viktigt: Bara att radera appen eller ditt användarkonto avslutar inte automatiskt din prenumeration. Prenumerationen måste avslutas separat. Om du helt enkelt raderar appen eller användarkontot utan att avsluta din prenumeration kommer du fortfarande att debiteras för prenumerationen.

Du kan avsluta månadsbetalningarna när som helst. Om du avslutar prenumerationen kan du fortfarande använda kurserna fram till sista dagen av den betalda prenumerationsperioden.