För att avsluta prenumerationen beror på vilken betaltjänst man har använt. Nedan hittar du instruktionerna på hur man avslutar prenumerationen med olika betalningstjänster. Om du inte är säker på vilken tjänst du har använt, kontakta vår kundsupport så hjälper vi dig att avsluta den.

Paypal

Du kan alltid avsluta prenumerationen som gjorts via PayPal genom att kontakta vår kundsupport via e-post (info@worddive.com) eller telefon. För att avsluta prenumerationen behöver vi bara den e-postadress som du använde vid registreringen. Vänligen meddela oss din uppsägning minst 24 timmar före förnyelsen av prenumerationen. Vi skickar dig en bekräftelse efter att vi har sagt upp prenumerationen.

För att avsluta din prenumeration genom PayPal, gör följande:

1. Logga in på ditt PayPal-konto.
  2. Klicka på "Settings" högst upp på sidan (tandhjul-figuren).
  3. Klicka på "Payments".
  4. Klicka på "Manage your Automatic Payments".
  5. Klicka på den rätta prenumerationen.
  6. Klicka på "Cancel" och följ instruktionerna.

Om du har startat prenumerationen utan ett PayPal-konto, kontakta vår kundsupport för att avsluta prenumerationen.

App Store

För att avsluta din prenumeration genom Apple App Store, gör följande:

1. På hemskärmen, tryck på "Inställningar".
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på "Prenumerationer".
  4. Välj prenumerationen du vill avsluta.
  5. Tryck på "Avbryt prenumeration".

Google Play

För att avsluta din prenumeration genom Google Play, gör följande:

1. Öppna Google Play Store.
  2. Tryck på Meny > Prenumerationer.
  3. Leta upp prenumerationen du vill avsluta.
  4. Tryck på "Säg upp".

Viktigt: bara för att du avinstallerar en app betyder inte detta nödvändigtvis att prenumerationen avslutas. Du måste avsluta prenumerationen manuellt. Om du avinstallerar appen utan att först avsluta din prenumeration kommer du fortsätta att faktureras.

Du kan avsluta månadsbetalningarna när som helst. Om du bestämmer dig för att avsluta en kursprenumeration kommer kursen fortfarande att vara tillgänglig fram tills dess att den sista prenumerationsmånaden har löpt ut.