Om uppgifterna inte fungerar som de ska, eller om det uppstår andra problem med webbsidan, försök då att ladda om den senaste versionen av sidan, genom att göra så här:

Mozilla Firefox eller Google Chrome

1. Gå till sidan där problemet uppträder.
  2. Håll ner Ctrl-tangenten och tryck samtidigt på F5.

Apple Safari

1. Gå till sidan där problemet uppträder.
  2. Håll ner Shift-tangenten och klicka samtidigt på ikonen som laddar om sidan.

Om manuell omladdning inte löser problemet, försök ta bort sparade cookies och datumet.

Här är några länkar där du hittar instruktioner för hur man kan göra detta på olika webbläsare:

Safari: https://support.apple.com/sv-se/guide/safari/sfri11471/12.0/mac/10.14

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050?hl=sv

Mozilla: https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache

Kontrollera att din webbläsare är uppdatread till den senaste versionen. Du kan också försöka med en annan webbläsare om möjligt.