Du kan öva de frivilliga ytterligare kurserna genom att ändra ditt mål:

• Om du använder mobilappen kan du ändra ditt mål genom att klicka på den stora bildikonen högst upp på kurslistan. Det finns också en knapp längst ner i appen som tar dig till målinställningarna.
  • Om du använder en dator kan du ändra ditt mål på träningssidan genom att klicka på den stora, runda ikonen högst upp på kurslistan. Välj "Ändra ditt mål" och välj sedan "Frivilliga kurser".

Ytterligare kurser är frivilliga. Du kan slutföra dem om du har tid och energi. Kom ihåg att se till att du har slutfört alla obligatoriska kurser 100% i tid så att betygsgarantin är giltig.